Tuesday, June 12, 2007

Raspuns la comentariul amabil al voievozilor

Bogdan (Gheorge) aka Courage, voievodul doi din softpedia.com, mi-a trimis un comentariu pe care il consider mincinos. Il puteti gasi aici: comentarii

Asadar, nu-l pot lasa fara raspuns:

Tavarişci injinieur,

Imi permiteti sa-mi afirm umila convingere ca mintiti in mod nerusinat?

Orice om care a pus vreodata in viata lui mana pe photoshop isi poate da seama ca nu au fost trucate in nici un fel screenshoturile.

In schimb, pe dvs., va doare faptul v-ati facut de cacat pe net. Va doare si mai tare faptul ca vizitele catre softpedia au inceput sa scada binisor, fapt verificabil pe alexa.com. Din acest motiv ati si iesit din traffic.ro. (nu ca voi sunteti acum profi si ca traffic.ro nu mai e de nasul vostru, asa cum sustineti)

Nici macar nu sunt primul care a semnalat magariile facute de voi. Daca va aduceti aminte, mai demult, oamenii de la www.free-codecs.com au aratat cu dovezi ca ati furat la modul nerusinat continut si linkuri de pe site de la ei. Furat la modul nerusinat inseamna ca ati copiat tot, cuvant cu cuvant.
Pe cel care a copiat nu l-a dus capul sa verifice ce copiaza, fapt care a dus la afisarea pe softpedia.com a unui frumos text: "Content stealed form free-codecs.com and used without approval". Fapt demonstrat de cei de la www.free-codecs.com cu screenshoturi.

Mai mult, dupa ce au dovedit furtul, oamenii v-au rugat sa nu mai copiati continut de la ei. Fapt care v-a lasat rece, dragi voievozi. Ati continuat sa furati.

Apoi, www.klitetools.com a patit aceeasi chestie. Ati furat de la ei, v-au prins, au dovedit, v-au rugat sa nu mai furati si voi ati continuat.

Apoi ati inceput sa spamati wikipedia, aplicand "metode SEO de succes". Nici acolo n-a tinut. Si acolo v-au prins.

Apoi, blogerilor romani, vazand caderea jucausii, le-a venit ideea sa va ia si pe voi la o mica verificare, stiind legatura care exista intre voi si jucausii.

Astfel au aparut informatii pe blogurile lui zoso, asta, asta, asta, asta, si asta, clocky, asta, asta, si asta, spinei, aici.
Informatii au aparut si pe alte bloguri, dar eu muncesc dragi voievozi, nu fur, nu sunt voievod, nu am timp sa caut. Daca va intereseaza, cautati singuri sau puneti angajatii s-o faca. De-aia aveti angajati.

Vedeti dar ca nu am inceput eu seria dezvaluirilor. Eu doar am continuat sa aduc probe despre cum concep voievozii internetului un "biznis pă net".

Ca sa ma adresez capacitatii voastre de pricepere in mod moldo-dambovitean, "sa pricepe si voi":

Nu v-am facut noi de cacat pa net, manca-v-as. V-ati facut singuri, ciordind content de la altii, fiind atat de prosti incat sa va lasati prinsi, facand ddos la concurenta, fraudand sistemele de publicitate online (clickuiti măăă!).

Ei bine, dragi voievozi, epoca "clickuiti măăă", ddos, a furtului de content si linkuri, a programelor adware "100% free" de pe softpedia.com, a fraudelor in traffic.ro, adsense, google, bannere, etc., s-a cam incheiat.

Ne indreptam spre un net mai civilizat si nu e locul vostru acolo. Voi veti disparea la fel cu ati aparut.

Eu sunt doar bucuros ca dau o mana de ajutor.


Voi continua sa postez informatii despre voi aici, maine vom avea din nou screenshoturi, si nu vad care voievod m-ar putea opri.

In loc sa mintiti ca nesimtitii, afirmand ca am falsificat screenshoturile, mai bine ati face ciocul mic si joc de glezne, poate scapati din atentia publicului. Dar voi nu, tot aroganti si cu nasul pe sus. "Dobitocul de Silviu" si "dobitocul de rabbit" si "cretinii de la chip", (asa cum va exprimati voi despre concurenta) va cunosc de mult. Eu doar de doi ani si mi-este scarba de voi. S-c-a-r-b-a.

Va recomand sa va obisnuiti cu ideea ca veti disparea acolo de unde ati aparut.

Have a nice day!


In continuare ma adresez vizitatorilor: ce credeti, ar trebui sa pun si eu adsense pe acest blog? Poate strang si eu 40 $ si fac o noua softpedia. Sau poate ma ajuta prietenii Bogdan si Catalin cu clickurile pe adsense. Puteti sa-mi raspundeti la comments daca aveti idei.

17 comments:

Anonymous said...

Mda - foarte frumos spus. Aceeasi scarba o am si eu fata de acesti hoti care pozeaza in incoruptibili. Afara cu ei de pe internet.

Anonymous said...

Daca sunt prosti si nesimtiti oamenii ce sa le faci. Mucosii aia care au inceput cu 40 de $ si care au crescut prin furt au acum nesimtirea sa-i scuipe in cap pe toti si sa se dea mari. Sunt si eu printre blogerii aceia pe care unul dintre proprietarii softpedia ii facea cretini. Cretin pentru ce? Pentru ca mi-am permis sa atrag atentia asupra declinului softpedia?

Nici nu aveam habar cand am scris articolul acela cu ce se ocupa domnii de la sp. Au pornit de la mici futisaguri si au ajuns la mari furtisaguri.

Pentru faptul ca m-ati facut cretin si pentru ca meritati, o sa sterg cu voi pe jos pe blog. Si o sa rog toti prietenii sa faca la fel.

Pana mea, ma bucur ca n-am downloadat programe de la voi, ca cine stie de ce-mi umpleam calculatorul.

Anonymous said...

daca ma intrebati pe mine e mana oligofrenilor de la computergames sau de la alt site concurent. ce-i ma silviule, nuti mai ajunge felia ta? si zi lu dobitocu ala de assasin ca e prost.

Anonymous said...

De ce sunteti asa de porniti?! Fiecare cu treaba lui. Voi cu a voastra, ei cu a lor. Nu inteleg ce e cu toata zarva asta.

John Parker said...

Cine e pornit? Sa-i lasam cu treaba lor, adica sa fure? Nu intelegi ce e cu zarva? Iti spun eu: softpedia e in rahat pana la urechi si voievozii au fost demascati. Asta e cu zarva asta.

De ce vorbesti la plural? In spatele meu nu e nimeni, in nici un caz forumul computergames cum a spus manelistul de mai sus.

Daca te referi la cei care fac in general o campanie de demascari la adresa softmuci, ai dreptate.

Anonymous said...

Am scris un articol pe blog cu linkuri la softpedia si in anchor am bagat ad ware, spyware si virus si click fraud. Sper ca-i bine si vede si google. Eu oricum, l-am pinguit.

John Parker said...

Aflat in seara asta noi lucruri cu privire la softpedia. Domnilor ingineri pregatiti fundul ca maine soseste injectia.

Anonymous said...

Da, ma refeream la toti care sunt porniti impotriva softpediei. Mi se pare ca faceti prea multa gura. Nu vad rostul jignirilor.

John Parker said...

Unde sunt jignirile mai anonymous? Faptul ca am aratat cu degetul la magariile facute de voievozi inseamna jignire?

Anonymous said...

Sa nu uiti sa stergi toate comentariile care sunt pro-SP! Multumesc mult, asta deja arata caracterul tau infect ;)

Anonymous said...

Cred ca si faptul ca ii numesti "voievozi" (evident cu tenta ironica) poate sa fie interpretat ca pe o jignire.

ps: sper sa nu fiu confundat cu alti anonimi

John Parker said...

anonymous, nu sterg comentarii pro softpedia, sterg comentarii in care se injura.

celalalt anonymous, nu eu ii denumesc voievozii internetului ci admiratorii dupa ce a aparut un articol platit in evenimentul zilei:
voievozii internetului

Anonymous said...

Uitasem de asta. Totusi, peste tot e zarva mare, 3 poze, nu stiu cate articole despre subiect pe nu stiu cate bloguri dar nimic convingator in totalitate. Mie imi place FORUMUL lor si deci nu vreau sa dispara SP; de aceea atept mai multe dovezi. Dar, daca restul softpediei e corupta, sunt de partea voastra.

John Parker said...

Boon, pentru convingerea ta personala, anonymous, maine dovezi despre continut furat de softpedia de la concurenta, si dovezi privitoare despre ce se intampla cand descarci de pe softpedia un soft "100% free" certified by softpedia: te umpli de adware.

Anonymous said...

Corect! Foarte bine faci!

Anonymous said...

am si eu o intrebare: ma uitam pe pozele voastre si ghici ce mi-o sarit in ochi: la fiecare poze cel care posta avea acelasi nr de posturi????? ciudat? sau poate ca nu. o fi furat SP dar nu stiu ce sa cred ca chesti aia cu nr de posturi

Anonymous said...

Si cei mai retardati admini tot acolo sunt