Wednesday, June 13, 2007

Good news

Blogul de fata deja apare pe locul 4 la cautari in google după adware softpedia.

Proof here: google.

Cred ca se impune si o varianta in engleza a blogului, sa vada si userii straini cu ce se ocupa "cel mai mare site de download".

Cine are de donat timp activitatii caritabile "softpedia" si vrea sa ma ajute la blogul in limba engleza, este rugat sa-mi trimita mail.

jtp2007 at gmail

9 comments:

Anonymous said...

Ma ofer eu pentru varianta in limba turca a blog-ului. Penibilule!!!!!!!!!

Anonymous said...

Mai, odata si odata tot trebuia, indiferent cit s-au ascuns de ochii lumii :D Am aflat abia acum de "marile dezvaluiri", care dupa parerea mea sint cam apa de ploaie. Doar lucrind acolo iti poti da seama cit de imputita e treaba in realitate, nu cu screenshot-uri cu discutii de acum 5 ani. Eu am lucrat acolo in ultimul an de facultate, evident imediat ce am terminat am plecat rapid (nici nu sint din Bucuresti), acum sint la o multinationala care incepe cu T si se termina cu A :)

Mesaj pentru voievoizi: m-ati ostracizat si omorit, tot timpul imi ziceam numai "inca doua luni, inca o luna", apoi "gataaaaaaaaaaaaaa!!!!". A fost cea mai proasta perioada din viata mea si probabil ziua in care am plecat a fost cea mai frumoasa din viata mea...

Acest efort "antisoftpedian" este inutil, pentru ca Softpedia o va duce bine mersi in continuare, atita timp cit se gasesc disperati care sa le faca jocul si atita timp cit utilizatorilor nu le pasa de unde isi iau programele... (si de ce le-ar pasa?)

Din pacate nu pot sa va sustin pentru ca am treburi mai complicate de facut (ma insor) :))

John Parker said...

anonymous 1:

Am lasat libere comentariile la acest post din principiu. Nu stiam ca intra si cretini pe aici. Stii care-i chestia? Nu stii. Blogger inregistreaza si ip-urile. Ori eu am o lista concludenta cu ip-urile moderatorilor de pe softpedia. Mai am si o lista cu cei care au postat in ultimele doua luni pe sp.

Stii ce ai facut? Nu ai facut decat dovada ca esti de "caca".

John Parker said...

anonymous 2, este strict problema ta,si problema constiintei tale. Stii cum pot fi contactat.

John Parker said...

ultimul anonymous,

linkul tau: HUH
nu dovedeste decat ce destept e respectivul Mosotti, moderator softşanţ. Cum afirma el ca de fapt sunt din Timisoara, "orasul gropilor eterne". Nu dragule, deşi nu m-ar deranja sa fiu, nu sunt din Timişoara. Nu ai citit in ultima vreme pe Area 51? Se dau toate explicatiile acolo relativ la identitatea mea.

John Parker said...

A aparut si concurenta: soft-pedia.weblog.ro.

Pot spune ca imi doresc cat mai multa concurenta.

Anonymous said...

HUH2

Anonymous said...

Hai sa va zic una buna! Ati auzit de unul Salmonel la SP? Cica a fost un user foarte foarte bun si de aia a fost promovat SM. Aiureli nene! Deci Salmonel asta e un tip din Bucale si lucreaza la o unitate militara. E subofiter la aprovizionare si are 31 de ani. Tipu asta e incurcat de multisor cu unul din voievozii aia kestia asta am aflat-o chiar de la unul care lucreaza la SP si care stie si unde isi au cuibusorul de nebunii flacaii astia! Intr-un apartament din zona Obor. Ei bine nu e mare kkt ca astia se ard in kretz, treaba lor e voie de la UE-M...E. Kestia nasoala e ca Salmo al nostru s-a infipt la cascaval la unitatea aia militara. Treburi si invarteli. Mai un transport de conserve, mai niste mezeluri, mai niste carne si tot felul de invarteli. L-au prins aia si a iesit nasulie mare. Il bagau in penal pe langa degradare militara si nenorociri de-astea d'ale armatei! Ghici cine a intervenit cu malai? Pai voievodul amant. A uns unde trebuie si a uns masiv nene! Ca aia nu se lasau corupti cu una cu doua! Deci asa a devenit Salmonelius al nostru pupincurist sef la SP. Si mai stiti care e faza secolului? Exista si o madam Salmo! Da nene, fetitzul nostru e insurat! Am auzit de la tipul ala de la SP ca Salmonela stie ce placeri are barba-su... Dar daca iese koko ce sa zica? Ii si place! Vai de kwoorul lor! Penali, nu????

Anonymous said...

si daca o sa cauti softpedia site-ul se afla pe locul 6

http://www.google.com/search?sourceid=navclient&aq=t&hl=ro&ie=UTF-8&rlz=1T4GGLJ_roRO243RO243&q=softpedia