Tuesday, June 19, 2007

Deja am emotii...

Am primit azi un mail cu informatii peste asteptari ca raspuns la un mail trimis de catre mine in legatura cu softpedia. Autorul mailului, proprietarul unui site concurent softpedia, mi-a dat o dovada despre cum intelege softnews srl afacerile. Mai precis, este vorba de un furt de cea mai joasa speta, a carui victima a fost siteul amintit. Din pacate, mi s-a cerut in mod expres sa nu fac publica imediat dovada, desi degetele ma mananca foarte tare. Argumentul a fost ca aceasta dovada poate fi una dintre multele, iar in urma informatiilor primite de la mine, vor verifica (de fapt sunt siguri) daca softnews a mai comis si alte furturi de pe siteul lor. Mi-a promis totusi ca in maxim o saptamana ma va autoriza sa fac publica dovada remisa de el.

De abia astept! Ce s-a facut softpedia de rahat pana acum, dar sa vedeti ce-o sa se faca!

Am mai aflat ca in urma cercetarilor pe care le vor face, vor decide daca vor da softpedia in judecata. Mentionez ca este vorba de o firma cu patron american, dar care are si birouri in Europa, deci ar fi foarte simplu sa inceapa un proces impotriva softpedia.

Daca s-ar hotari sa faca acest pas (recunosc ca i-am inflamat si eu putin, spunandu-le la ce suma evalueaza voievozii softpedia, tipul respectiv spunand ca n-au dat sp in judecata pana acum crezand ca proprietarii sp sunt niste bieti amarati), presupun ca restul de informatii nu le vor face publice. Dar macar au promis ca in cazul acesta imi vor permite sa fac publica o foarte frumoasa informatie despre softpedia.

Si cand te gandesti ca nu am inceput campania de emailuri decat azi! Si cand te gandesti ca nu am trimis decat 8 emailuri mari si late! Deja am avut doua raspunsuri cel putin interesante. Sper sa am timp sa contactez cat mai multe siteuri.

15 comments:

Anonymous said...

hmmm? CNET - Download.com? freewarefiles? topshareware.com? Hmm...cnet are in germania deci ei pot sa fie... Nice. Pana nu vedem nu credem.
Am si eu o intrebare? De unde a pornit ura asta a ta catre softpedia? Sunt chiar curios!

Anonymous said...

Ma bucur sa vad ca exista initiative care sa curete de buruieni internetul romanesc.

Imi pare rau pentru trafic.ro pentru ca la solicitarea mea de acum CATIVA ANI de a-i scoate din lista si cand le-am semnalat ca sofpedia incalca politica lor nu au luat nici o masura. Da, regulile sunt pentru prosti!!! Atunci trafic.ro si-a pierdut pentru mine orice credibilitate.

Nu avem nevoie de gasca asta de obraznici care scuipa in stanga si in dreapta fara discernamant si fara SA INTELEAGA ca asta face rau afacerilor. Asa iti rupi gatul in cele din urma... ;)

Anonymous said...

Poate ca softpedia fura(desi nu stiu cum, prin publiciate, prin afiliere?), dar ce am citit din blogul tau e doar ca vad o ura pentru softpedia, dara dovezi concrete) dar pe mine m-a ajutat, am primit mai multe downloaduri si vazari decat la alte siteuri.

In fine, vreau sa vad dovada aia, dar te anunt ca ce crezi tu ca softpedia face ilegal/rau o fac mult mai puternic siteuri de renume, astea sunt smecherii pe care le fac toti, a fost un post undeva in care unu a trimis doar o imagine in program la multe siteri de download si a primit 5 stars.

Sti ce cred eu despre tine, esti o persoana care din anmite greseli ai avut de suferit de pe urma comunitatii din softpedia(moderatori sau administratori) si vad ca esti moderator pe softpedia, ce faci acolo? spionezi? deja tu ai facut o ilegalitate, dar pana acum toate posturile tale nu dovedesc nimic doar ura.

Publica doveziile alea odata(a trecut 2-3 luni si nimic) sa vedem ce fura aia.

Anonymous said...

multa vorbarie degeaba in articolul asta. arunci amenintari aiurea fara nimic concret.

forumul softpedia este unul dintre cele mai bune pe care am activat.
desigur, mai sunt si moderatori cu aere de vedeta pe acolo, insa palesc in comparatie cu numarul moderatorilor care in conceptiunea mea exceleaza in aplicarea corecta a atributiunilor de care se bucura.

totusi as dori sa observ cum reactioneaza comunitatea softpedia in cazul in care dovezile cu care te lauzi chiar exista.

Anonymous said...

asta e cumva un spam? yo nu inteleg cum ar putea softpedia sa fure? de pe situl ala am luat multe programe demo, care mai tarziu le-am cumparat sau crackuit, nu vad cum ar putea sa fure, chiar nu vad, abia astept sa vad dovezile.

cat despre forumul softpedia, mi se pare cel mai bun dintre toate orice intrebare ai posta in max o zis ai cel putin 2 reply, si in max o saptamana aveam si raspunul la intrebarea mea.

nu inteleg de ce unii oameni au o placere in a distruce cv sau pe cineva fara un motiv bun. chiar daca are un motiv bun de ce sa distruga pe cineva/ceva? raspuns: ura sau plictis tampit

Anonymous said...

Eu zic sa le dam toti muie celor e la Softpedia, ca asa e cel mai bine. Sunt doar niste cacati si niste lepre. O sa li se infunde!

Anonymous said...

vai, care e problema voastra cu softpedia? va zic eu, voi suferiti ca softpedia este un site mare si cu un succes imens, Reprezinta romania peste hotare, un site care ajuta oameni zi de zi si voi ce faceti ? Va zbateti ca pestele pe uscat, Asa o sa muriti voi, suferind in fata tastaturi :-j, aaa sa nu uit ... asta de ai tu blog-ul, In locul tau nu asi mai porni pc-ul, ai un host free, un blog free, adica tu nu ai nimic, Esti paralel cu toate, si mai ai curajul sa ataci softpedia =)) am ras una buna, esti copil, bun asa...Continua..

Coiot said...

cat de mare sa`ti fie nasu ? orice e-mail sau adresa de e-mail de la care primesti mesaje poate fi falsificata usor,poate ai dreptate dar era mai corect sa taci !

Coiot said...

Anonymous..si tu esti copil,informatia e cel mai de pret,logic ca totul consta in useri care vizieaza situl si downloadeaza programe,concurenta e in informatie,probabil ca softpedia e din romania,ce ai vrea si tu acum?!nu putem fi corecti,asta ne este natzia P.S (forumul softpedia ajuta toti romania incepatori in ale cunoasteri internetului si pc`urilor)

Perse Adrian said...

Haideti sa facem din site-ul www.filerex.com cel mai bun site din Romania si nu numai.

Anonymous said...

Softpedia este un forum gestionat de etnici maghiari care ii urasc de moarte pe romani.

Mai multe explicatii gasiti aici:
http://forumsoftpedia.wordpress.com

ioanaisfetcu said...

Si eu sunt foarte nemultumita de activitatea desfasurata pe sectiunea "Poiana lui Iocan" de pe forumul Softpedia. Acolo exista o adunatura de moderatori, ce au o coloratura politica profund portocalie. Asta desi trambiteaza sus si tare ca ei, citez: "Deoarece Noi (cei ce am fondat acest forum) NU facem politica si CREDEM in libertatea de exprimare, am creat aceasta arie pentru ca userii sa poata discuta LIBER. ... bla, bla, bla.". In plus. Cum deschizi vreun topic ce-i deranjeaza, te trezesti cu el cenzurat, inchis (dupa bunul lor plac si fara nici-o regula logica) ori cu userul blocat.

ioanaisfetcu said...

Forumul Softpedia, prin sectiunea "Poiana lui Iocan", in mod vadit sustine actuala guvernare portocalie, condusa de Traian Basescu. Orice opozitie fata de putere este nimicita din fasa prin numeroase sicane, care sunt orchestrate de asa zisi "moderatori".

http://realitateafaracenzura.ro/forum/ said...

Am avut si eu neplaceri cu aceste ..., de atunci am propriul forum.Mic dar cu perspectiva. Totul este fara cenzura. Numele lui spune tot: http://realitateafaracenzura.ro/forum/

Anonymous said...

Daca te bagi in troaca te mananca porcii!

http://www.forumuri-virtuale.blogspot.com/